Heipä hei blogosfääri!

Koiranpentu.fi -sivusto on vihdoin kasvanut luovutusikään ja on aika aloittaa koiranpentuja ja uusia omistajia mahdollisesti koskettavien asioiden pohtiminen uusin keinoin, ehkäpä hieman dialogia muistuttavalla tavalla.

Tähän asti sivustolle on koottu lukuisista eri lähteistä erilaisia vinkkejä koiranpennun hankintaan, kotiuttamiseen ja koiran omistamiseen liittyen. Tällä tiellä on myös tarkoitus jatkaa tulevaisuudessa. Toivottavasti näistä aiheista on ollut apua mahdollisimman monelle.

Jatkossa aihepiirit pysynevät edelleen samoina, mutta ajatuksissa on alkaa pohtimaan koiramaailmaa hieman laajemmalla perspektiivillä ja suunnata huomiota myös tarkemmin erilaisiin, mehukkaisiin aiheisiin, kuten:

  • Erilaiset koiraharrastukset
  • Koiramaailman tapahtumat
  • Koirat eri medioissa
  • Jne…

Nyt on siis tullut aika kotiuttaa tämä sivusto. Samalla alkaa jännittävä sisäsiistiksi opettaminen. Perustottelevaisuuden oppiminen jääköön vielä lähitulevaisuuteen.

Pentuvaiheen alussa vahinkoja saattaa sattua, joten vieraan kannattaa katsoa mihin jalkansa laittaa. Koitan parhaani mukaan korjailla pahimmat miinat lattioilta, ennen kuin astut niihin.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin, tervetuloa lukijaksi!