Sivuston käyttöehdot

Käyttöehdot

Sivuston käyttö on sallittua vain tässä mainittuja käyttöehtoja noudattaen. Käyttämällä näitä sivuja sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassaolevia käyttöehtoja. Sivuston käyttöehtoja voidaan muuttaa ja päivittää, joten tutustu ehtoihin säännöllisesti.

Tekijänoikeus

Sivustolla julkaistu sisältö on lähtökohtaisesti suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Ylläpito pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei toisin mainita.

Vastuuvapautus

Sivusto esitetään sitoumuksetta ja ”sellaisena kuin se on”. Ylläpito ei anna mitään takuuta sivustolla esitettävien tietojen tai sivuston kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta.

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivustoille. Ylläpito ei vastaa millään tavoin näiden sivujen ehdoista, eikä ylläpito pysty vaikuttamaan kolmansien osapuolten sivustojen sisältöön. Siirryttäessä kolmansien osapuolten sivustoille käyttäjän on aina tutustuttava ja hyväksyttävä niiden sivustojen mahdolliset käyttöehdot.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä muun muassa sivuston kehittämiseksi ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Kumppanuusmarkkinointi

Sivusto voi sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä muun muassa tekstiin ja kuviin upotettuina. Kumppanuusmarkkinoinnin tekstilinkit ovat pääsääntöisesti merkattu * -merkillä. Ylläpito saattaa ansaita komissiota näiden linkkien kautta tehdyistä toimista, kuten klikkaamisesta, rekisteröitymisestä ja ostoista.