Heipä hei blogosfääri!

Koiranpentu.fi -sivusto on vihdoin kasvanut luovutusikään ja on aika aloittaa koiranpentuja ja uusia omistajia mahdollisesti koskettavien asioiden pohtiminen uusin keinoin, ehkäpä hieman dialogia muistuttavalla tavalla.

Tähän asti sivustolle on koottu lukuisista eri lähteistä erilaisia vinkkejä koiranpennun hankintaan, kotiuttamiseen ja koiran omistamiseen liittyen. Tällä tiellä on myös tarkoitus jatkaa tulevaisuudessa. Toivottavasti näistä aiheista on ollut apua mahdollisimman monelle.

Jatkossa aihepiirit pysynevät edelleen samoina, mutta ajatuksissa on alkaa pohtimaan koiramaailmaa hieman laajemmalla perspektiivillä ja suunnata huomiota myös tarkemmin erilaisiin, mehukkaisiin aiheisiin, kuten:

  • Erilaiset koiraharrastukset
  • Koiramaailman tapahtumat
  • Koirat eri medioissa
  • Jne…

Nyt on siis tullut aika kotiuttaa tämä sivusto. Samalla alkaa jännittävä sisäsiistiksi opettaminen. Perustottelevaisuuden oppiminen jääköön vielä lähitulevaisuuteen.

Pentuvaiheen alussa vahinkoja saattaa sattua, joten vieraan kannattaa katsoa mihin jalkansa laittaa. Koitan parhaani mukaan korjailla pahimmat miinat lattioilta, ennen kuin astut niihin.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin, tervetuloa lukijaksi!

Tilaa Koiranpentu.fi -sivuston uutiskirjeKoira ja uusivuosi: mitä tehdä jos koira pelkää raketteja?

Pian on taas se aika vuodesta, kun nuoret aikuiset ja vähän vanhemmatkin leikki-ikäiset saavat vielä toistaiseksi leikkiä sallituilla pommeilla perinteitä kunnioittaen. Kyseessä ovat tietysti uudenvuoden räiskyvät, näyttävät ja kovaääniset raketit. Ruusuista...

Koiranpennun lenkitys koiran ehdoin

Koiranpennun lenkitys herättää kysmyksiä monelle tuoreelle koiranomistajalle. Erinäisiltä keskustelupalstoilta löytyy useita keskusteluja siitä, mikä on sopiva lenkin pituus tai sopiva lenkkien määrä pienelle tai vähän isommallekin pennulle. Joitakin askarruttaa myös...

Koira yksin kotona ilman valvontaa

Jossain vaiheessa tulee tilanne että kaikki perheenjäsenet ovat samaan aikaan poissa ja koira yksin kotona. Mitä kotona silloin tapahtuukaan? Kun koirasi jää yksin kotiin, se alkaa alkaa varmasti tutustumaan elinympäristöönsä hieman uudella tavalla kenties hampaita...