Toisinaan koirasi jää yksin kotiin ja pennun aktiivisuus jää arvoitukseksi. Et välttämättä tiedä mitä pentusi touhuaa sinun poissa ollessasi.

Kun koirasi on pitkiä aikoja yksin kotona, esimerkiksi työpäiväsi ajan, niin sinun voi olla vaikea arvioida sitä, kuinka paljon koirasi liikkuu kyseisenä päivänä. Tiedätkö ylipäätään, että liikkuuko koirasi tarpeeksi?

Huolehdi koirasi terveydestä ja aktivoi se liikkeelle

Pennun aktiivisuus saattaa laskea hyvinkin alas, jopa epäterveelliselle tasolle, jos sen kanssa tehdään vain lyhyitä lenkkejä ja se makaa päivät pitkät sohvalla. Terve koira liikkuu tarpeeksi ja on aktiivinen aamusta iltaan, vaikka se saattaakin välillä nukkua useita tunteja. Jotta koirasi pysyy terveenä kannattaa sen liikkumiseen ja aktivointiin kiinnittää huomiota heti pennusta alkaen.

Koiran aktivointiin ja viihdyttämiseen on olemassa iso liuta erilaisia haasteellisia leluja ja pelejä, joiden avulla sille voidaan tarjota uusia ja luvallisia haasteita. Näillä saadaan nostettua koirasi takapuoli pois sohvalta ja koira liikkeelle. Pelkän nukkumisen sijaan koirasi alkaa liikkumaan ja olemaan aktiivinen. Eikö olisi vieläpä mainiota, jos voisit seurata, kuinka paljon koirasi on aktiivisena päivän aikana ja kuinka paljon se puolestaan lepäilee.

Seuraa koirasi aktiivisuutta ja aseta tavoitteita

Koiran paikannuslaitteen avulla tiedät kuinka paljon koirasi liikkuu päivän aikana. Laitteen avulla voit helposti varmistaa ja seurata, että koirasi saa liikuntaa tarpeeksi. Näin voit auttaa koiraasi pysymään terveempänä.

Tämä on voi olla kokeilunarvoinen laite koiran liikunnasta ja terveydestä kiinnostuneille sekä innokkaille koiraharrastajille, jotka haluavat tietää mahdollisimman paljon koiran kehityksestä ja elämästä. Seuraamalla tiedät kuinka paljon koirasi liikkuu.