Heipä hei blogosfääri!

Koiranpentu.fi -sivusto on vihdoin kasvanut luovutusikään ja on aika aloittaa koiranpentuja ja uusia omistajia mahdollisesti koskettavien asioiden pohtiminen uusin keinoin, ehkäpä hieman dialogia muistuttavalla tavalla.

Tähän asti sivustolle on koottu lukuisista eri lähteistä erilaisia vinkkejä koiranpennun hankintaan, kotiuttamiseen ja koiran omistamiseen liittyen. Tällä tiellä on myös tarkoitus jatkaa tulevaisuudessa. Toivottavasti näistä aiheista on ollut apua mahdollisimman monelle.

Jatkossa aihepiirit pysynevät edelleen samoina, mutta ajatuksissa on alkaa pohtimaan koiramaailmaa hieman laajemmalla perspektiivillä ja suunnata huomiota myös tarkemmin erilaisiin, mehukkaisiin aiheisiin, kuten:

  • Erilaiset koiraharrastukset
  • Koiramaailman tapahtumat
  • Koirat eri medioissa
  • Jne…

Nyt on siis tullut aika kotiuttaa tämä sivusto. Samalla alkaa jännittävä sisäsiistiksi opettaminen. Perustottelevaisuuden oppiminen jääköön vielä lähitulevaisuuteen.

Pentuvaiheen alussa vahinkoja saattaa sattua, joten vieraan kannattaa katsoa mihin jalkansa laittaa. Koitan parhaani mukaan korjailla pahimmat miinat lattioilta, ennen kuin astut niihin.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin, tervetuloa lukijaksi!

Tutustu Koiranpentu.fi -sivuston sisältöönKesähelteet

Kesähelteet ovat taas täällä ja käytännössä se voi tarkoittaa taas tukalan kuumaa ilmaa niin meille ihmisille kuin myös meidän lemmikeille. Lämpötila ulkona nousee todennäköisesti jossain vaiheessa hellerajaan ja sen yli, jolloin on syytä alkaa huomioimaan lämpimän...

Mitä koira tekee yksin kotona?

Jossain vaiheessa väistämättä tulee eteen tilanne, jolloin kaikki perheenjäsenet ovat poissa kotoa samaan aikaan ja koira jää yksin kotiin. Tällöin koiranomistajan mieleen saattaa hiljalleen hiipiä kysymys: mitä koira tekee yksin kotona juuri nyt? Kun tiedät,...

Pentu pissaa sisälle

Koiranpennun kotiuttaminen ja omistaminen on mahtavaa puhaa. Elämä pienen pennun kanssa ei kuitenkaan aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Uuden koiran kanssa on erittäin hauska telmiä kotona ja pennun tekemisiä on todella jännittävää seurata sivusta ja osallistua...