Heipä hei blogosfääri!

Koiranpentu.fi -sivusto on vihdoin kasvanut luovutusikään ja on aika aloittaa koiranpentuja ja uusia omistajia mahdollisesti koskettavien asioiden pohtiminen uusin keinoin, ehkäpä hieman dialogia muistuttavalla tavalla.

Tähän asti sivustolle on koottu lukuisista eri lähteistä erilaisia vinkkejä koiranpennun hankintaan, kotiuttamiseen ja koiran omistamiseen liittyen. Tällä tiellä on myös tarkoitus jatkaa tulevaisuudessa. Toivottavasti näistä aiheista on ollut apua mahdollisimman monelle.

Jatkossa aihepiirit pysynevät edelleen samoina, mutta ajatuksissa on alkaa pohtimaan koiramaailmaa hieman laajemmalla perspektiivillä ja suunnata huomiota myös tarkemmin erilaisiin, mehukkaisiin aiheisiin, kuten:

  • Erilaiset koiraharrastukset
  • Koiramaailman tapahtumat
  • Koirat eri medioissa
  • Jne…

Nyt on siis tullut aika kotiuttaa tämä sivusto. Samalla alkaa jännittävä sisäsiistiksi opettaminen. Perustottelevaisuuden oppiminen jääköön vielä lähitulevaisuuteen.

Pentuvaiheen alussa vahinkoja saattaa sattua, joten vieraan kannattaa katsoa mihin jalkansa laittaa. Koitan parhaani mukaan korjailla pahimmat miinat lattioilta, ennen kuin astut niihin.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin, tervetuloa lukijaksi!

Tutustu Koiranpentu.fi -sivuston sisältöönKoira ja uusivuosi: mitä tehdä jos koira pelkää raketteja?

Uusivuosi ja koira pelkää raketteja ja muita kovia ääniä. Mitä tehdä? Raketit räiskyvät taivaalla ja koira säikkyy valoa ja kovaa ääntä. Pian on taas se aika vuodesta, kun nuoret ja vähän vanhemmatkin leikki-ikäiset saavat leikkiä vielä toistaiseksi sallituilla...

Mitä koira tekee yksin kotona?

Jossain vaiheessa väistämättä tulee eteen tilanne, jolloin kaikki perheenjäsenet ovat poissa kotoa samaan aikaan ja koira jää yksin kotiin. Tällöin koiranomistajan mieleen saattaa hiljalleen hiipiä kysymys: mitä koira tekee yksin kotona juuri nyt? Kun tiedät,...

Koira yksin kotona ilman valvontaa

Jossain vaiheessa tulee tilanne että kaikki perheenjäsenet ovat samaan aikaan poissa ja koira yksin kotona. Mitä kotona silloin tapahtuukaan? Kun koirasi jää yksin kotiin, se alkaa alkaa varmasti tutustumaan elinympäristöönsä hieman uudella tavalla kenties hampaita...