Heipä hei blogosfääri!

Koiranpentu.fi -sivusto on vihdoin kasvanut luovutusikään ja on aika aloittaa koiranpentuja ja uusia omistajia mahdollisesti koskettavien asioiden pohtiminen uusin keinoin, ehkäpä hieman dialogia muistuttavalla tavalla.

Tähän asti sivustolle on koottu lukuisista eri lähteistä erilaisia vinkkejä koiranpennun hankintaan, kotiuttamiseen ja koiran omistamiseen liittyen. Tällä tiellä on myös tarkoitus jatkaa tulevaisuudessa. Toivottavasti näistä aiheista on ollut apua mahdollisimman monelle.

Jatkossa aihepiirit pysynevät edelleen samoina, mutta ajatuksissa on alkaa pohtimaan koiramaailmaa hieman laajemmalla perspektiivillä ja suunnata huomiota myös tarkemmin erilaisiin, mehukkaisiin aiheisiin, kuten:

  • Erilaiset koiraharrastukset
  • Koiramaailman tapahtumat
  • Koirat eri medioissa
  • Jne…

Nyt on siis tullut aika kotiuttaa tämä sivusto. Samalla alkaa jännittävä sisäsiistiksi opettaminen. Perustottelevaisuuden oppiminen jääköön vielä lähitulevaisuuteen.

Pentuvaiheen alussa vahinkoja saattaa sattua, joten vieraan kannattaa katsoa mihin jalkansa laittaa. Koitan parhaani mukaan korjailla pahimmat miinat lattioilta, ennen kuin astut niihin.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin, tervetuloa lukijaksi!

Tutustu Koiranpentu.fi -sivuston sisältöönPimeä syksy ja vähän valoa

Syksy on jo pitkällä ja valo loistaa poissaolollaan varhain aamuisin ja myöhään iltaisin. Nyt viimeistään on syytä varmistaa että sekä sinä, että koirasi näytte hyvin ja kauas lenkillä. Kosteat tienpinnat tuntuvat imevän kaiken valon eikä koiranulkoiluttaja tai koira...

Kesähelteet

Kesähelteet ovat taas täällä ja käytännössä se voi tarkoittaa taas tukalan kuumaa ilmaa niin meille ihmisille kuin myös meidän lemmikeille. Lämpötila ulkona nousee todennäköisesti jossain vaiheessa hellerajaan ja sen yli, jolloin on syytä alkaa huomioimaan lämpimän...

Koiranpennun lenkitys koiran ehdoin

Koiranpennun lenkitys herättää kysmyksiä monelle tuoreelle koiranomistajalle. Erinäisiltä keskustelupalstoilta löytyy useita keskusteluja siitä, mikä on sopiva lenkin pituus tai sopiva lenkkien määrä pienelle tai vähän isommallekin pennulle. Joitakin askarruttaa myös...