Mainostajan ratkaisut

Koiranpentu.fi mainosratkaisut mainostajille

Koiranpentu.fi -sivusto on tietolähde ja vinkkisivusto koiranpennun hankintaa harkitsevalle ja koiranpennun juuri hankkineelle. Sivustolla esitellään vinkkejä, ajatuksia ja ideoita sopivan koiran löytämiseksi, koiranpennun ostamiseksi, sekä koiranpennun kotiuttamiseksi.

Tietoa sivustostaMediakortti

Mediaratkaisut

Bannerimainonta

Bannerimainonnassa sivuston olemassa olevien sivujen ja sisältöjen väleistä löytyviä mainosbannereita valjastetaan kaupalliseen yhteistyöhön. Bannereiden kuvat ja tekstit voitte tuottaa joko itse tai ne voidaan tehdä teille valmiiksi ratkaisuksi toiveidenne pohjalta. Bannerin linkki ohjataan toivomaanne URL-osoitteeseen. Teemme sekä lyhyempiä kampanjoita, että pidempää yhteistyötä.

Natiivimainonta

Natiivimainonnassa sivustolle julkaistava uusi ja tuore sisältö valjastetaan kaupalliseen yhteistyöhön. Sivuston artikkeleita ja alasivuja hyödyntämällä pyritään herättämään lukijan kiinnostus teidän yrityksen viestiä kohtaan. Huolella suunniteltu ja toteutettu natiivimainonta on kiinnostavaa ja sitouttaa lukijan toimimaan yrityksenne tavoitteen mukaisesti.

Mediamyynti / Ad Sales

Aki Hangasluoma
Yrittäjä
Koiranpentu.fi / Tavoittava Media
040 837 0766
mediamyynti@koiranpentu.fi

Ota yhteyttä

2 + 13 =