Joulu saapuu pikkuhiljaa. Siihen on toki vielä jonkin verran aikaa. Pahinta näin marraskuisena arkipäivänä on tietysti se, että jo nyt joululauluja soitetaan markettien käytävillä. Halusi tai ei, niin vähitellen joulu ja sen mukanaan tuoma härdelli lähestyy. Moni lemmikin omistaja alkaa pikkuhiljaa miettimään sitä, mikä on hyvä joululahja koiralle tänä vuonna.

Nyt kannattaakin toimia hyvissä ajoin, sillä sitten ei tarvitse stressata lahjoista juuri ennen jouluaattoa. Näin voit rauhassa etsiä ja löytää koiralle juuri sopivan ja hyödyllisen muistamisen. Hanki siis ajoissa joululahja koiralle. Näin rakkaan lemmikkisi lahjasta ei tarvitse turhia stressata myöhemmin muun joulukiireen keskellä.

Mikä on hyvä joululahja koiralle?

Moni lemmikille lahjaa ostava saattaa miettiä sitä, että mikä sopisi hyvin lahjaksi omalle lemmikille. Pitäisikö lahjan olla jotain käytännöllistä vai voisiko se olla jotain ihan muuta? Lemmikin muistaminen on yllättävänkin helppoa. Anna koirallesi jotain maistuvaa ja viihdyttävää. Hyviä, koiraa ilahduttavia joululahjoja ovat varmasti erilaiset koiranherkut, puruluut, vinkulelut, pallot ja muut lelut riippuen tietysti siitä, mistä koirasi erityisesti pitää.

Koko lahjabudjettia ei välttämättä kannata upottaa pelkkiin leluihin ja nameihin. Koiralle sopiva joululahja löytyy helposti myös koiratarvikkeiden hyllystä. Tarvitseeko koirasi kenties uuden kaulapannan, taluttimen tai ruokakupin? Entä onko sillä hyvä nukkumapaikka ja löytyykö teiltä kaikki turkinhoitoon tarvittavat välineet? Tällaisista käyttöesineistä on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa ja ne helpottavat sinun ja koirasi arkea. Joku tällainen käytännöllinen tavarakin voi olla erinomainen joululahja koiralle.

  • Namupalat
  • Puruluut
  • Koiranlelut
  • Koirien vaatteet
  • Kaulapannat ja taluttimet

Miltä kuulostaisi se jos antaisit tänä vuonna koirallesi lahjaksi vähän nameja ja jonkun lelun sekä jotain hyödyllistä ja pitkäkestoista. Luonto ja koirasi kiittää.

Mistä joululahja kannattaa hankkia?

Vielä kun jouluun on runsaasti aikaa, niin voit tilata lemmikillesi sopivat joululahjat helposti ja kätevästi netistä. Kun olet hyvissä ajoin liikenteessä, ei sinun varmastikaan tarvitse stressata siitä ehtiikö lahja ajoissa perille. Lemmikkitarvikkeita tarjoavien nettikauppojen kautta lahjojenkin ostaminen on huoletonta. Kaikki tarvittavat saa helposti lisäilemällä tuotteet ostoskoriin ja tilaamalla tuotteet halutulla toimitustavalla esimerkiksi suoraan kotiin tai lähimpään noutopisteeseen.

Hyviä ja monipuolisia lemmikkitarvikkeita tarjoavia verkkokauppoja ovat muun muassa: *PetenKoiratarvike.com

Jotain spesiaalia koiralle jouluksi

Haluatko kenties viihdyttää koiraasi ja vieraitasi jouluna hauskoilla jouluaiheisilla koiranleluilla. Nyt kannattaa katsastaa ja tilata hauskat koirien joululelut jouluksi ja varmistaa koirallesikin joulumieli.

Tilaa joululahjat koiralle kätevästi netistäPimeä syksy ja vähän valoa

Syksy on jo pitkällä ja valo loistaa poissaolollaan varhain aamuisin ja myöhään iltaisin. Nyt viimeistään on syytä varmistaa että sekä sinä, että koirasi näytte hyvin ja kauas lenkillä. Kosteat tienpinnat tuntuvat imevän kaiken valon eikä koiranulkoiluttaja tai koira...

Koira ja uusivuosi: mitä tehdä jos koira pelkää raketteja?

Uusivuosi ja koira pelkää raketteja ja muita kovia ääniä. Mitä tehdä? Raketit räiskyvät taivaalla ja koira säikkyy valoa ja kovaa ääntä. Pian on taas se aika vuodesta, kun nuoret ja vähän vanhemmatkin leikki-ikäiset saavat leikkiä vielä toistaiseksi sallituilla...

Pentu pissaa sisälle

Koiranpennun kotiuttaminen ja omistaminen on mahtavaa puhaa. Elämä pienen pennun kanssa ei kuitenkaan aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Uuden koiran kanssa on erittäin hauska telmiä kotona ja pennun tekemisiä on todella jännittävää seurata sivusta ja osallistua...